Bruidsboeket

Een bruidsboeket mag natuurlijk niet ontbreken op deze mooie dag, want een bruidsboeket maakt de bruid! de mooiste bruidsboeketten komen tot stand door een stukje eigen inbreng van uw kant, in combinatie met onze praktische ervaring en fantasie. Op deze manier zal het boeket echt uw eigen bruidsboeket zijn!

Op basis van de gemaakte keuze van het bruidsboeket, kunt u de keuze gaan maken voor een passende corsage voor de bruidegom. Wanneer u de corsage voor de bruidegom aanpast op het bruidsboeket, creëert u een passend geheel. Vervolgens bekijken wij samen met u de vele mogelijkheden voor corsages voor de daggasten.

Om het geheel helemaal tot in de puntjes af te maken bieden wij de mogelijkheid om een passend autobloemstuk te leveren of ter plaatse een mooie decoratie op de trouwauto of koets te maken. Tevens bieden wij diverse mogelijkheden tot aankleding van het huis of de trouwlocatie.

Voor alle mogelijkheden en voorbeelden heten wij u graag welkom bij ons in de winkel!

Rouwbloemen

Wanneer een dierbare komt te overlijden wilt u afscheid nemen op de wijze die recht doet aan uw band met de overledene. Een mooi rouwboeket of rouwarrangement is daar prima geschikt voor. Wij vinden het persoonlijk contact met u daarom erg belangrijk op de rouwbloemen aan te passen op uw wensen. Een passend lint of een mooie kaart behoort tot de mogelijkheden, dit allemaal naar uw eigen wensen.

Uw bestelde rouwbloemen bezorgen wij op een door u gekozen tijdstip op de juiste plaats of wij nemen zelf contact op met de uitvaartverzorger of rouwcentrum zodat het bloemwerk altijd ruim op tijd voor het afscheid nemen op de juiste plek van bestemming is.

Ook voor rouwwerk adviseren wij u graag bij ons in de winkel waar wij ook diverse voorbeelden hebben om u in deze keuze te ondersteunen.

CONTACT OPENINGSTIJDEN
Gasthuisstraat 10
8261 BS Kampen
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
gesloten
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 20:00
9:00 - 17:00
038 333 7877
info@bloemenhuisvitafleur.nl