Bedrijfsbloemwerk

Binnen een bedrijf kunt u eigenlijk niet zonder bloemen, bloemen op kantoor of in de winkel zorgen voor een stukje extra energie, en een aangename werkomgeving voor u en uw collega's. Maar ook voor de klanten die bij u binnen komen, want de eerste indruk is erg belangrijk, bloemen en planten helpen u daar een handje bij!

Bloemen Abonnement

Wij verzorgen bloemenabbonementen in alle soorten, kleuren en maten. Wij komen wekelijks op een vaste dag een mooie vaas opgemaakt met bloemen bij u bezorgen. Elke week ontvangt u een ander soort boeket die wij tevens ook aanpassen aan het seizoen dat op dat moment gaande is! Werk heeft u er zelf niet mee, want wij nemen de vaas en de bloemen van de week ervoor gewoon weer mee terug! Maar ook bij deze dienst is het belangrijk dat u tevreden bent, daarom vragen wij regelmatig naar uw mening en smaak zodat wij dit op uw bedrijf af kunnen stemmen!

Natuurlijk bieden wij nog veel meer diensten voor bedrijven, denk hierbij aan:

  • Boeketten voor zakenrelaties
  • Boeketten voor verjaardagen en jubilea
  • Een bloemetje voor een relatie buiten de stad of zelfs buitenland!
  • Aankleding van uw bedrijf met planten en potterie
  • Aankleding van uw bedrijf bij bijvoorbeeld een opening

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden eindeloos, en kan het ons niet gek genoeg! Voor vragen of offerteaanvragen kunt u te alle tijde contact met ons opnemen en komen wij graag bij u langs voor het bespreken van mogelijkheden om uw bedrijf zo fleurig mogelijk te maken!

CONTACT OPENINGSTIJDEN
Gasthuisstraat 10
8261 BS Kampen
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
gesloten
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 20:00
9:00 - 17:00
038 333 7877
info@bloemenhuisvitafleur.nl